Renate

Ik ben juf Renate en ik werk al meer dan 20 jaar op de Pieter Wijten. Een fijne en kleine school waarbij het motto van de school: “Elk kind een belofte” echt tot zijn recht komt.
Het welbevinden van de kinderen staat hoog bij mij in het vaandel. Kinderen moeten zich fijn en veilig voelen willen ze zich kunnen ontwikkelen. Ik geniet ervan dat ik de kinderen daarbij kan helpen en begeleiden.
Ik ben ook de interne vertrouwenspersoon; als kinderen, ouders of collega’s ergens over willen praten kunnen ze altijd bij me terecht.

Ik ben intern begeleider op de Pieter Wijten. Ik ben daarmee verantwoordelijk voor de leerlingenzorg en heb ik begeleidende taken. Ik vind het mooi dat ik de leerkrachten, leerlingen en ouders mag helpen met hun hulpvragen om zo samen de kinderen te laten groeien in hun ontwikkeling zodat kinderen kunnen worden wie ze willen zijn. 

Mijn werkdagen zijn dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.
Voor vragen of als u een afspraak wilt maken kunt u telefonisch contact opnemen via school of een mail sturen naar renatebrekelmans@leerrijk.nl.